Helder!

Om u zo goed mogelijk te informeren hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Zo vindt u gemakkelijk antwoord op uw vragen, en gaat u dus geruster genieten van uw Zeeland vakantie!

Klik op een onderwerp hieronder om de FAQ te openen;

 • Algemene vragen

  Tot hoe laat kan ik op de aankomstdag terecht op de camping?

  De receptie is geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur en in het hoogseizoen tot 20:00 uur. Wanneer u arriveert na 17.00 verzoeken wij u dit vooraf aan ons te melden, u kunt zich dan bij aankomst melden in ons Grôôt Café Smaek. Houdt u er rekening mee dat de slagboom om 23:00 uur sluit. Vanaf die tijd mag er geen gemotoriseerd verkeer de camping meer op!

  Is het zwembad ook toegankelijk voor bezoekers?

  Ons zwembad is vrij toegankelijk voor gasten van onze camping, eventuele bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de receptie. Het zwembad is NIET toegankelijk voor ‘niet’ campinggasten.

  In welke periode is er animatie/recreatie op Camping de Brem?

  Tijdens de meivakantie en de zomervakantie is er professionele animatie van Kids & Co op Camping de Brem. Ook tijdens Hemelvaart en Pinksteren.

  Is er een Supermarkt aanwezig op de Camping?

  Op de Camping zelf is geen supermarkt. Op ongeveer 100 meter vindt u een supermarkt alwaar u tevens verse broodjes kunt halen. Deze supermarkt is geopend van begin april tot en met eind oktober.

  Er komen mensen bij ons op bezoek, is dit mogelijk en wat zijn de kosten?

  Het is mogelijk om bezoek op de camping te ontvangen. Een bezoeker moet echter altijd worden aangemeld bij de receptie, wij rekenen per dagbezoekende gast € 3,00. Indien uw bezoekers niet blijven overnachten betalen zij voor een eventuele auto (€ 3,00). Dagbezoekers dienen de camping weer voor 22:00 uur te verlaten. Blijven uw bezoekers wél overnachten dan worden zij geacht zich in te schrijven. Zie voor de tarieven voor overnachtende gasten onze tarievenlijst.

  Wanneer kunnen wij de camping of verhuuraccommodaties bezichtigen?

  U bent altijd van harte welkom om onze camping te bezichtigen. De receptie is dagelijks geopend.

  Tot hoe laat is de slagboom geopend?

  U kunt tussen 7.00 uur en 23.00 uur gebruik maken van onze slagboom. Buiten deze tijden mag er geen gemotoriseerd verkeer de camping meer op.

  Is het mogelijk om een fiets te huren?

  De camping heeft geen fietsverhuur. In het centrum van Renesse vindt u onder andere fietsverhuur Beachweb sports.

  Zijn de Faciliteiten op de camping het hele seizoen geopend?

  De faciliteiten zijn geopend van begin april tot eind oktober.

  Is er draadloos internet en wat zijn de kosten?

  U kunt overal gebruik maken van het draadloos internet. In onze horecafaciliteiten kunt u gratis gebruik maken van het WIFI netwerk "Gastvrij De Brem". De bungalows, luxe lodges en chalets hebben hun eigen WIFI aansluiting. Instructies vindt u in het verblijf.

  Zijn huisdieren toegestaan?

  Huisdieren zijn alleen toegestaan in onze bungalows, vakantiehuizen en parkvilla's.

  Worden reizende jongeren of groepen geaccepteerd?

  Camping de Brem is een familiecamping welke uitsluitend verhuurt aan families en gezinnen met kinderen. Jongeren en/of groepen worden niet toegelaten.  

  Hoe ver is het van de camping naar het dorp Renesse en hoe ver naar het strand?

  Het dorp Renesse en het strand liggen op een afstand van 1,2 kilometer van de camping. Lopend ongeveer 15 tot 20 minuten. In het hoogseizoen rijden er gratis bussen van- en naar het Transferium en het strand.

 • Kamperen

  Hoe groot zijn de kampeerplaatsen op Camping de Brem?

  Kampeerplaatsen op Camping de Brem zijn verschillend in grootte, variërend van minimaal 25 vierkante meter (Tentplaats) tot maximaal 100 vierkante meter. (Family PLUS plaats)

  Vanaf hoe laat kan ik op de kampeerplaats terecht op de aankomstdag?

  De kampeerplaatsen zijn beschikbaar vanaf 12:00 uur.

  Op welk tijdstip moet de kampeerplaats weer vrij zijn?

  Indien uw plaats na uw vertrek gereserveerd is, dient de plaats om 11.00 uur vrij te zijn. Komt er niemand na u? Dan hebben we er geen moeite mee als u wat later vertrekt. Informeer hierover bij de receptie.

  Mag ik barbecueën op de kampeerplaats?

  Gezellig barbecueën is toegestaan. Echter is bij langdurige droogte barbecueën met kolen verboden omwille van de brandveiligheid. U mag wel een gas- of een elektrische barbecue gebruiken. Houd wel te allen tijde een emmer water in de buurt van de barbecue.

  Mag ik een bijzettentje plaatsen?

  U mag maximaal 2 kampeermiddelen gebruiken op 1 plaats. Het plaatsen van een bijzettentje bij de kampeerplaats is toegestaan.

  Kan ik met een grote groep komen kamperen?

  Het is mogelijk om bij ons met een grote groep te komen kamperen. Bel of mail de receptie en vraag naar de mogelijkheden.

  Mag ik de auto op de kampeerplaats parkeren?

  Nee, auto's dienen na het opzetten van de plaats geparkeerd te worden op het parkeerterrein. U mag dus wel in- en uitladen op de kampeerplaats.

  Heb ik douchemuntjes of een douchepasje nodig?

  Nee. Douchen is gratis.

  Welke voorzieningen heb ik op de kampeerplaats?

  Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom-, water-, riool- en digitale kabeltelevisie-aansluiting. Voor televisieontvangst dient uw TV wel over een zogenaamde DVB-T ontvanger te beschikken. Als dit niet het geval is kunt u een DVB-tuner huren bij de receptie. Kosten hiervoor zijn € 1,00 per dag. Een tentplaats is voorzien van 6 Ampère stroomaansluiting, een familieplaats heeft een 10 Ampère stroomaansluiting en een familie PLUS en comfort PLUS plaats hebben een 16 Ampère stroomaansluiting.

  Zijn honden toegestaan op de kampeerplaatsen?

  Helaas, honden zijn niet toegestaan op de kampeerplaatsen. In onze bungalows zijn honden (maximaal 2) wel toegestaan.

 • Chalets & Bungalows

  Zijn er lakenpakketten aanwezig in de bungalow of chalet?

  Lakenpakketten kunt u reserveren bij uw boeking. Kosten hiervoor zijn € 13,50 per pakket. Handdoekpakketten kunt ook u reserveren bij uw boeking. De kosten hiervoor zijn € 10,50 per pakket.

  Zijn er kinderstoeltjes of kinderbedjes beschikbaar?

  U kunt een kinderstoel of kinderbedje (+matras) reserveren bij uw boeking. Kosten hiervoor zijn € 8,50 per stoel/kinderbedje.

  Mag ik roken in de bungalow of chalet?

  Nee, roken is in onze huuraccommodaties niet toegestaan.

  Kan ik de auto bij de huuraccommodatie parkeren?

  Auto's kunnen bij de bungalows geparkeerd worden. Bij de chalets dient u te parkeren op de parkeerplaatsen.

  Hoe laat dient er in- en uitgecheckt te worden?

  U kunt uw Bungalow/Chalet in vanaf 15:00 uur. Uitchecken is voor 10:00 uur.

  Moet ik een borg betalen?

  Ja, voor de huurcaravans en Bungalows geldt een borg van € 100,00 per object. Deze borg voldoet u bij aankomst en wordt daags na uw vertrek weer teruggestort op uw rekening.

  Is er tuinmeubilair aanwezig bij de bungalow/huurcaravan?

  Bij de bungalow/chalets is tuinmeubilair aanwezig, maar geen tuinkussens.

  Waar moet ik op letten bij vertrek?

  Bij vertrek dient de bungalow/huurcaravan bezemschoon achter te worden gelaten. Het gehuurde lakens graag in de hal leggen. Servies dient schoon en droog in de kasten te worden gezet, en de tuin dient hondepoepvrij te zijn. Uw vuilniszak dient u gesloten in de vuilniscontainer te plaatsen.

  Zijn huisdieren toegestaan?

  Huisdieren zijn alleen toegestaan in onze bungalows, vakantiehuizen en parkvilla's (maximaal 2 huisdieren per object).

 • Jaarplaatsen

  Ik wil mijn caravan verkopen, hoe doe ik dat?

  Wanneer u uw caravan wilt verkopen dient u dit bij ons schriftelijk aan te vragen. Onze technische dienst controleert dan de caravan en maken hieruit een beslissing of deze nog verkocht mag worden of niet. Indien akkoord krijgt u hiervan schriftelijk bericht. U kunt er dan voor kiezen om de caravan zelf te verkopen of via een derde partij. Voor meer informatie betreffende verkoop kunt u bij onze receptiemedewerkers terecht.

  Ik wil mijn caravan winterklaar maken, moet ik dit zelf doen of kan ik dit ook uitbesteden?

  Uw caravan winterklaar maken kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook uit besteden. Een van de bedrijven die dit voor u kan verzorgen is bijvoorbeeld Quality Time.

  Ik wil mijn caravan gaan verhuren of uitlenen aan vrienden/kennissen, kan dat?

  Dit is zeker mogelijk. U kunt de caravan particulier verhuren of via een touroperator. Als u een huurder of logee heeft mailt u ons de gegevens van deze gasten door zodat wij hier een reservering van kunnen maken. Prijzen logés jaar –en seizoenplaatsen: 01-04-2022 t/m 07-07-2022 € 4,50 p.p.p.n., 07-07-2022 t/m 28-08-2022 € 6,50 p.p.p.n. 28-08-2022 t/m 01-04-2023 € 4,50 p.p.p.n., toeristenbelasting p.p.p.n.: € 1,75/€1,95 (2022) De sleutel van uw caravan kunnen wij aan uw huurders/gasten overhandigen.

  Als ik mijn caravan verhuur, kan ik dan gebruik maken van jullie schoonmaakdienst?

  Helaas, dit bieden wij nog niet aan.

  Wat moet ik doen als ik een tuinhuisje wil plaatsen of iets anders wil aanpassen op mijn jaarplaats?

  Eventuele wijzigingen aan uw jaarplaats dienen vooraf schriftelijk te worden aangevraagd, met daarbij een duidelijk situatieschets. Naar aanleiding hiervan beoordeelt onze technische dienst of aan alle eventuele voorschriften wordt voldaan.

  Er komen vrienden bij ons op bezoek, kan dit en wat zijn de kosten.

  Dit is uiteraard mogelijk. Wij rekenen per dagbezoekende gast € 3,00. Parkeren van een auto is ook mogelijk tegen € 3,00 per dag. Let op: In het hoogseizoen is het niet altijd mogelijk om de auto op het park te parkeren. Wij raden mensen dan aan om de auto bij het transferium te parkeren en met het gratis busje naar de camping te komen.

 • Seizoenplaatsen

  Bestaat de mogelijkheid om mijn caravan hier te stallen tijdens de winter?

  Tijdens de winterperiode is het mogelijk om uw caravan op de camping te stallen. De kosten hiervan zijn € 150. De caravan word dan op onze parkeerplaats gestald.

  Ik wil mijn caravan gaan verhuren of uitlenen aan vrienden/kennissen, kan dat?

  Dit is zeker mogelijk. Als u een huurder of logee heeft mailt u ons de gegevens van deze gasten door zodat wij hier een reservering van kunnen maken. Prijzen logés jaar –en seizoenplaatsen: 01-04-2022 t/m 07-07-2022 € 4,50 p.p.p.n., 07-07-2022 t/m 28-08-2022 € 6,50 p.p.p.n. 28-08-2022 t/m 01-04-2023 € 4,50 p.p.p.n., toeristenbelasting p.p.p.n.: € 1,75/€1,95 (2022) De sleutel van uw caravan kunnen wij eventueel samen met een slagboompas aan uw huurders/gasten overhandigen.

  Er komen vrienden bij ons op bezoek, kan dit en wat zijn de kosten?

  Dit is uiteraard mogelijk. Wij rekenen per dagbezoekende gast € 3,00. Parkeren van een auto is ook mogelijk tegen € 3,00 per dag. Let op: In het hoogseizoen is het niet altijd mogelijk om de auto op het park te parkeren. Wij raden mensen dan aan om de auto bij het transferium te parkeren en met het gratis busje naar de camping te komen.

  Hoe zit het met douchen, moet ik hiervoor betalen?

  Nee, douchen is gratis.