Op het Vakantiepark

Een compleet vakantiepark

Voordat u uw vakantie boekt wilt u natuurlijk weten welke voorzieningen er zijn op Camping de Brem. Om u een duidelijk overzicht te geven vindt u hieronder de belangrijkste voorzieningen.

Wasserette

Of het nu een grote was of een klein wasje is... Bij de wasserette kunt u kleding wassen en drogen. De wasmachines vindt u nabij het sanitair gebouw bij de camperplaatsen. Het systeem werkt met munten, die verkrijgbaar zijn bij de receptie. De kosten voor het wassen bedragen €5,50 inclusief wasmiddel en voor drogen €2,50.

Lees meer...

Kids Club

In de mei- en zomervakantie wordt er een spetterend animatieprogramma georganiseerd op camping de Brem. Zo zijn er knutselactiviteiten, sportactiviteiten, spelletjes, bingo en kinderbingo, shows, live artiesten, workshops, proeverijen en nog veel meer! De meeste van deze activiteiten worden uitgevoerd in of bij onze Kids Club. Dit is tevens de thuisbasis van Tijger en Loeloe! Zij komen bijna elke dag wel even een kijkje nemen, en elke avond dansen ze mee op hun eigen Kids & Co vakantiehits tijdens de Kids disco. Genoeg te beleven dus!

Lees meer...

Speeltuin

In onze nieuwe speeltuin vind je onder andere een echt springkussen,een groot klimtoestel, glijbanen en nog veel meer. Dus ook als Tijger en Loeloe even pauze hebben kan je hier nog lekker spelen met je vriendjes. Bij de speeltuin is ook een groot voetbalveld waar verschillende balspelletjes kunnen worden gedaan. Deze worden hier dan ook vaak georganiseerd door Kids & Co.

Lees meer...

Zwembaden

Camping de Brem beschikt over een zwembad en kinderbad, die heerlijk worden verwarmd. Rondom en in het zwembad worden ook diverse activiteiten georganiseerd. Zo komen Tijger & Loeloe regelmatig even kijken, worden er duikworkshops georganiseerd met echte perslucht en is er elke week een klimglijbaan.

Lees meer...

Eten en Drinken

U bent op vakantie. U geniet van tijd met elkaar, van de rust en van de ruimte. Bij Camping de Brem begrijpen we dat. Zeeland, en in het bijzonder Schouwen Duiveland, heeft een enorme rijkdom aan unieke streekprodukten. Zo zijn onder andere de mosselen, Oosterscheldekreeft, Zeeuwse platte oesters en Lamsoor gebruikt door topchefs over de hele wereld. Ook in ons restaurant "Grôôt Café SMAEK" kunt u genieten van al het moois wat Zeeland biedt op culinair niveau. U bent dus van harte welkom om onze huisgemaakte pizza's, lokale of klassieke gerechten te komen proeven. Liever toch meenemen? Ons Afhaalrestaurant "THUUS" pakt het graag voor u in!

Lees meer...