TOGGLE_BAR

hero luchtfoto 768x576

Legenda iconen


Overzicht

Om u zo goed mogelijk te informeren hebben we alle belangrijke informatie op 1 pagina gezet. Zo gaat u goed voorbereid op reis, en kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie.

Mist u iets?

Wanneer u nog iets mist, of niet gemakkelijk kunt vinden, stellen wij het enorm op prijs als u dit aan ons laat weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo wordt deze pagina elke keer completer voor een nog betere Zeelandvakantie!

 

 

Geen huisdieren

De kampeerplaatsen, chalets, huurcaravans en hotelkamers zijn gesitueerd op Camping de Brem. Op deze camping zijn honden niet toegestaan. Op het direct ernaast gelegen bungalowpark Molenhoeve staan de prachtige bungalows en vakantiehuizen welke ook door ons verhuurd worden. Als huurder van deze bungalows kunt u maximaal 2 honden meenemen! Voor een goed dierenpension hier in de buurt klikt u hier.

Legenda Geen huisdieren

Gratis douchen

Tijdens uw verblijf op Camping de Brem kunt u gratis gebruik maken van het complete sanitairgebouw. Als ervaren kampeerder kent u het wel; het getob met die muntjes welke net niet voorhanden zijn terwijl de receptie gesloten is... Bij aankomst ontvangt u van ons een BremCard. Met deze kaart kunt u onbeperkt gratis douchen! Wel even opletten: wanneer u met de auto komt ontvangt u ook een BremCard voor de slagboom. Met de slagboompas kunt u niet douchen, zoals u ook met een douchepas niet door de slagboom kunt. Het verschil hierin staat duidelijk aangegeven op uw BremCard.

 

Babyroom

In uw sanitairgebouw bevindt zich een ook babyroom waar u uw baby kunt verzorgen. Er zijn 2 babybadjes en een ruime commode. U kunt hiervoor een sleutel verkrijgen bij de receptiemedewerkers, zodat alleen ouders met baby's toegang hebben. Wanneer u iets vergeten bent om uw baby te verzorgen; laat het ons weten! Zo kunt u bijvoorbeeld ook babyvoeding altijd laten opwarmen in ons Grôôt Café SMAEK.

BBQ'en op de camping

Wanneer u met het gezin kampeert is het vanzelfsprekend gezellig om te barbecueën. Als het al een paar dagen lang erg droog is verzoeken wij u om niet met kolen, maar met gas te barbecueën. Om dit veilig te laten verlopen raden wij u aan om in ieder geval een grote emmer water in de buurt te hebben.

Gratis Transferiumvervoer

Om de strandovergangen, de recreatiebedrijven en het centrum van Renesse bereikbaar te houden, beschikt Renesse over een Transferium. Op dit grote terrein met 900 parkeerplaatsen kun je gratis parkeren. Het centrum ligt op 500 meter afstand. Tussen half mei en eind september kun je met elektrobussen gratis verder reizen naar de verschillende duinovergangen. Deze bussen rijden ook langs Camping de Brem. De Strand Express brengt met busjes mindervalide mensen tegen een vergoeding tot op het strand. De ritten van de Strand Express moet je wel reserveren. Dat kan bij Taxicentrale Renesse (TCR) die het vervoer vanaf het Transferium verzorgt: 0111 463100. Vanaf het busstation van het Transferium vertrekken ook de reguliere lijndiensten met diverse bestemmingen.

Camperplaatsen

Helemaal vooraan op de camping zijn de camperplaatsen. Zo hoeven de grotere campers niet moeilijk te draaien op het park. De plaatsen zijn verhard met zogenaamde doorgroei-tegels. Het verwarmde sanitair is direct naast de plaatsen gesitueerd.

Diner

Misschien wel de grootste verrassing voor u als campinggast. Het restaurant op de camping - Grôôt Café SMAEK - serveert bijzondere gerechten welke men niet 1-2-3 zou verwachten op een camping. In de keuken van SMAEK staan twee top chefs; Patrick Bos en Serge Brondgeest. Zij houden beiden zoveel mogelijk rekening met het gebruik maken van streekproducten en de seizoenen. Ook kunt u voor de betere spare-ribs gewoon bij SMAEK terecht!

Gratis Wifi

Op de camping is er op bepaalde plaatsen gratis Wifi. Deze is te ontvangen rondom het zwembad, bij de poolbar en in de speelhal. De wifi is hier te ontvangen op " Gastvrij de Brem". 

Honden aangelijnd

Honden zijn alleen toegestaan op het bungalowpark en bij de Zindering lodges. U mag met uw hond tot het restaurant en de receptie lopen, maar deze moet ten allen tijde aangelijnd zijn.

Chef-kok

Laat u verrassen door onze menukaart welke vol staat met streekgebonden gerechten. Deze worden onder leiding van Patrick Bos met veel passie voor u bereid. Patrick heeft onlangs als onderdeel van Culinair Team Zeeland een bronzen medaille gewonnen op de Culinary World Cup.

 

Receptie

Op de receptie kunt u tussen 9:00 uur en 17:00 uur terecht voor al uw vragen en informatie over de omgeving. Buiten vakantieperiodes zijn wij de weekeinden geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur. Wij zijn dagelijks het hele jaar door telefonisch bereikbaar +31111462626.

Winkelen

Voor de Zeeuwse souvenirs kunt u natuurlijk terecht in het centrum van Renesse, maar wanneer u echt uitgebreid wil winkelen kunt u het beste naar de stad afreizen. In Goes of Middelburg, waar u beide ook prima met het openbaar vervoer kunt komen, zijn voldoende winkels om het voor de hele familie naar hun zin te maken. Tussen het winkelen door kunt u daar een terrasje pakken op de grote Marktpleinen welke omgeven zijn door gezellige horecagelegenheden. 

Speeltuin

Natuurlijk is er ook aan de kleinste gedacht. Op het animatieveld is een groot springkussen aanwezig en speeltoestellen. In de meivakantie en zomervakantie is dit tevens het verzamelpunt voor de Kids&Co club en worden er vele activiteiten georganiseerd.

Aansluitingen

Onze kampeerplaatsen hebben verschillende aansluitingen. Zo hebben de Tentplaatsen een aansluiting van 6 Ampère, de Familieplaatsen 10 Ampère en de Familie PLUS en Comfort PLUS plaatsen een aansluiting van 16 Ampère. Tevens is er op elke plek een afvoer voor uw riolering en aansluiting voor water.

Supermarkt

Op ongeveer 100 meter van de camping vindt u de supermarkt waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Hier worden elke ochtend verse broodjes voor u gebakken. Voor de grotere supermarkten kunt u terecht bij de Jumbo in Renesse en de Albert Heijn in Burgh-Haamstede.

Tentplaatsen

Deze plekken zijn speciaal voor de gasten die op doorreis zijn. Hier beschikt u over een 6 Ampère stroomaansluiting welke u aan moet sluiten met een Eurostekker. Deze zijn ook te verkrijgen bij de receptie. 

Caravanplaatsen

Voor de Caravans hebben we aparte plekken. Daarin is een keuze tussen een Familieplaats welke een aansluiting heeft voor 10 Ampère stroom, een Familie PLUS plaats en een Comfort Plus plaats. U heeft op de Familie PLUS plaatsen een aansluiting van 16 Ampère en zijn de plekken ruimen. De Comfort PLUS plaatsen bieden u nog net iets meer; u kunt genieten van een eigen privésanitair met eigen douche, toilet en wastafel. Zo gaat echt niets ten laste van uw privacy!

 

Wasserette

Op de camping is er ook een mogelijkheid om je kleren te wassen en drogen. Er zijn 2 wasmachines en 1 droger aanwezig. Hiervoor zijn muntjes te verkrijgen bij de receptie. Wasmiddel zit al in de wasmachine dus dat hoeft u niet mee te nemen.

Temperatuur zwembad

Ons buitenzwembad is dan wel niet overdekt maar heeft toch een zeer aangename temperatuur zodat het met verschillende weersomstandigheden toch aangenaam vertoeven is. De gemiddelde temperatuur van het zwembad ligt ongeveer rond de 22 graden. 

Zee

Renesse staat bekend om zijn brede en vooral schone stranden. In de zomer, maar ook in de andere seizoenen, trekt dit veel toeristen. Niet voor niets is Renesse dé badplaats van Zeeland. U kunt hier in de zomer terecht voor een heerlijk ontspannen dagje zon, zee en strand en in de herst en winter kunt u hier heerlijk uitwaaien met het hele gezin om daarna op 1 van de strandpaviljoens bij te komen onder het genot van een warm drankje met wat lekkers. De laatste jaren trekken er steeds meer zeehonden naar Zeeland. Deze zijn zeer regelmatig te vinden op de zandbanken die je vanuit de kust kan zien. Ook worden er verschillende excursies georganiseerd vanuit het dorp voor het spotten van zeehonden langs de kust.

Verwarmde zwembaden

De verwarmde zwembaden zijn er voor jong en oud. Zo is er ook een kinderbadje aanwezig voor de allerkleinsten. In de zomervakantie komt er elke week een klimglijbaan en worden er veel activiteiten georganiseerd rondom het zwembad. Het zwembad gaat 's morgens rond 10:00 uur open en is, afhankelijk van het weer, tot 's avonds geopend.

TOP