TOGGLE_BAR

hero luchtfoto 768x576

Om u als fervent kampeerder te laten genieten van de juiste plaats hebben we de kampeerplaatsen opgedeeld in 5 soorten; de Comfort PLUS plaats, de Tent plaats, de Familie plaats, de Familie PLUS plaats en de Camper plaats. Op alle plaatsen is een wateraansluiting, een rioolaansluiting, digitale kabeltv en een stroomaansluiting. De hoeveelheid stroom die u kunt afnemen hangt af van de soort kampeerplaats.

geen huisdieren

GEEN HUISDIEREN
TOEGESTAAN

Lees verder voor een
dierenpension in de buurt.

Lees meer
kamperen camping tourcaravans caravan kampeerplaats tent vouwwagen bungalowtent voortent 260x260 home page

COMPORT:
GRATIS DOUCHEN!

Gratis gebruik maken
van de douches!

Lees meer
kamperen camping tourcaravans caravan kampeerplaats tent vouwwagen bungalowtent voortent 260x260 home page

CULINAIR
ZEELAND

Ontdek culinair Zeeland
in ons restaurant SMAEK.

Lees meer
kamperen camping tourcaravans caravan kampeerplaats tent vouwwagen bungalowtent voortent 260x260 home page

WIFI OP UW
KAMPEERPLAATS

Nieuw wifi netwerk!
Lees verder voor meer informatie.

Lees meer
 • Familie Plaats

   

  De Familieplaatsen zijn ook gesitueerd op velden in kringverband. De plaatsen zijn wezenlijk groter zodat u ook met een tourcaravan of een vouwwagen terecht kunt. De plaatsen zijn minimaal 70 m2 groot zodat u met een kampeermiddel van maximaal 6 meter lang terecht kunt. Ook is een eventueel bijzet (pup) tentje toegestaan. Hier heeft u ook alle aansluitingen maar met het verschil dat u hier meer stroom kunt gebruiken voor bijvoorbeeld tegelijk de koelkast, de verlichting en dergelijke.

  Direct boeken

   
 • Comfort Plus Plaats

  Nieuw! Deze plaatsen beschikken over alle faciliteiten die een Familie PLUS plaats biedt, PLUS privé sanitair! Dit betekent dus niet alleen een plaats van minimaal 100 m2 groot en een 16 Ampère stroomaansluiting, maar uitgerust met alles wat de Glamper kan wensen. Alle ruimte én rust om te genieten van samen zijn op een plaats waar niets ten laste kan gaan van uw vakantiegeluk!

  DIRECT BOEKEN

   
 • Camper Plaats

  Helemaal vooraan op de camping zijn de camperplaatsen. Zo hoeven de grotere campers niet moeilijk te draaien op het park. Het verwarmde sanitair is direct naast de plaatsen gesitueerd, hier heeft u ook de mogelijkheid om uw tank met afvalwater te legen.

  DIRECT BOEKEN

   
 • Tent plaats

  De tentplaatsen zijn gesitueerd op veldjes in kringverband. Uw plaats is minimaal 25 m2 groot. Hier kunt u kamperen met 1 tent welke niet groter kan zijn dan 3 bij 4 meter. U heeft alle aansluitingen zoals hierboven vermeld. LET OP! U kunt hier maximaal 6 Ampère stroom gebruiken, wat overeenkomt met maximaal 1300 Watt.

  DIRECT BOEKEN

   
 • Familie Plus Plaats

  Ook deze plaatsen zijn gesitueerd in kringverband. Door de ligging op mooie ruimtelijke velden zijn deze plaatsen minimaal 100 m2 groot. Zo kunt u ook hier een bijzet (pup) tentje bijplaatsen en toch genoeg ruimte overhouden voor een groot kampeermiddel. Alle aansluitingen zijn natuurlijk voor handen met het verschil dat hier wel 16 Ampère stroom gebruikt kan worden. Voor de moderne kampeerder met de meest luxe tourcaravan. Genoeg dus voor de koelkast, verlichting en zelfs de airconditioning!

  DIRECT BOEKEN

   
TOP