kamperen camping de brem renesse caravan home page

Kamperen op Camping de Brem

Alles wat u wensen kunt!

Kamperen in Renesse is genieten met het hele gezin. Hier vindt u de allerbreedste stranden, de gezellige sfeer van Renesse en de mooiste stukjes natuur! Natuurlijk bieden wij ook een animatieprogramma van Kids&Co. Voor uw gemak is er genoeg keuze; alle plaatsen zijn voorzien van alle benodigde aansluitingen zoals water en riool, digitale kabeltelevisie en WiFi. U kunt zelf kiezen hoeveel stroom u wenst. Nieuw zijn de plaatsen met eigen sanitair. Uw eigen badkamer op uw kampeerplaats! Daarnaast vindt u alle benodigdheden voor een zorgeloze kampeervakantie op familiecamping de Brem; uw Camping in Renesse!

Direct boeken


Geen huisdieren toegestaan

Lees verder voor een dierenpension in de buurt.


Lees Verder


Comfort:
Gratis Douchen!

Gratis gebruik maken van de douches!


Lees Verder


Culinair
Zeeland

Ontdek culinair Zeeland in ons restaurant SMAEK.


Lees Verder


Wifi op uw kampeerplaats

Nieuw wifi netwerk! Lees verder voor meer informatie.


Lees Verder

 

Vijf soorten kampeerplaatsen

Om u als fervent kampeerder te laten genieten van de juiste plaats hebben we de kampeerplaatsen opgedeeld in 5 soorten; de Comfort PLUS plaats, de Tent plaats, de Familie plaats, de Familie PLUS plaats en de Camper plaats. Op alle plaatsen is een wateraansluiting, een rioolaansluiting, digitale kabeltv en een stroomaansluiting. De hoeveelheid stroom die u kunt afnemen hangt af van de soort kampeerplaats.

Familie Plus plaats

Ook deze plaatsen zijn gesitueerd in kringverband. Door de ligging op mooie ruimtelijke velden zijn deze plaatsen minimaal 100 m2 groot. Zo kunt u ook hier een bijzet (pup) tentje bijplaatsen en toch genoeg ruimte overhouden voor een groot kampeermiddel. Alle aansluitingen zijn natuurlijk voor handen met het verschil dat hier wel 16 Ampère stroom gebruikt kan worden. Voor de moderne kampeerder met de meest luxe tourcaravan. Genoeg dus voor de koelkast, verlichting en zelfs de airconditioning!

Direct boeken

Lees meer...

Camper plaats

Helemaal vooraan op de camping zijn de camperplaatsen. Zo hoeven de grotere campers niet moeilijk te draaien op het park. De plaatsen zijn verhard met zogenaamde doorgroei- tegels. Het verwarmde sanitair is direct naast de plaatsen gesitueerd.

Direct boeken

Lees meer...

Comfort Plus plaats

Nieuw! Deze plaatsen beschikken over alle faciliteiten die een Familie PLUS plaats biedt, PLUS privé sanitair! Dit betekent dus niet alleen een plaats van minimaal 100 m2 groot en een 16 Ampère stroomaansluiting, maar uitgerust met alles wat de Glamper kan wensen. Alle ruimte én rust om te genieten van samen zijn op een plaats waar niets ten laste kan gaan van uw vakantiegeluk!

Direct boeken

Lees meer...

Tent plaats

De tentplaatsen zijn gesitueerd op veldjes in kringverband. Uw plaats is minimaal 25 m2 groot. Hier kunt u kamperen met 1 tent welke niet groter kan zijn dan 3 bij 4 meter. U heeft alle aansluitingen zoals hierboven vermeld. LET OP! U kunt hier maximaal 6 Ampère stroom gebruiken, wat overeenkomt met maximaal 1300 Watt.

Direct boeken

Lees meer...

Familie plaats

De Familieplaatsen zijn ook gesitueerd op velden in kringverband. De plaatsen zijn wezenlijk groter zodat u ook met een tourcaravan of een vouwwagen terecht kunt. De plaatsen zijn minimaal 70 m2 groot zodat u met een kampeermiddel van maximaal 6 meter lang terecht kunt. Ook is een eventueel bijzet (pup) tentje toegestaan. Hier heeft u ook alle aansluitingen maar met het verschil dat u hier meer stroom kunt gebruiken voor bijvoorbeeld tegelijk de koelkast, de verlichting en dergelijke.

Direct boeken

Lees meer...