TOGGLE_BAR

hero luchtfoto 768x576

Helder!

Om u zo goed mogelijk te informeren hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Zo vindt u gemakkelijk antwoord op uw vragen, en gaat u dus geruster genieten van uw Zeeland vakantie!

Klik op een onderwerp hieronder om de FAQ te openen;

Kamperen

Hoe groot zijn de kampeerplaatsen op Camping de Brem?

Kampeerplaatsen op Camping de Brem zijn verschillend in grootten, variërend van minimaal 25 vierkante meter (Tentplaats) tot maximaal 100 vierkante meter. (Family PLUS plaats/Comfort PLUS plaats)

Vanaf hoe laat kan ik op de kampeerplaats terecht op de aankomstdag?

De kampeerplaatsen zijn beschikbaar vanaf 12:00 uur.

Op welk tijdstip moet de kampeerplaats weer vrij zijn?

Indien uw plaats na uw vertrek gereserveerd is, dient de plaats om 11:00 uur vrij te zijn. Komt er niemand na u? Dan hebben we er geen moeite mee als u wat later vertrekt. Informeer hierover bij de receptie.

Mag ik barbecueën op de kampeerplaats?

Gezellig barbecueën is toegestaan. Echter is bij langdurige droogte barbecueën met kolen verboden omwille van de brandveiligheid. U mag wel een gas- of een elektrische barbecue gebruiken. Houd wel te allen tijde een emmer water in de buurt van de barbecue.

Mag ik een bijzettentje plaatsen?

U mag maximaal 2 kampeermiddelen gebruiken op 1 plaats. Het plaatsen van een bijzettentje bij de kampeerplaats is toegestaan.

Kan ik met een grote groep komen kamperen?

Het is mogelijk om bij ons met een grote groep te komen kamperen. Bel of mail de receptie en vraag naar de mogelijkheden.

Mag ik de auto op de kampeerplaats parkeren?

Nee, auto's dienen na het opzetten van de plaats geparkeerd te worden op het parkeerterrein. U mag dus wel in- en uitladen op de kampeerplaats.

Heb ik douchemuntjes of een douchepasje nodig?

Nee, douchen is gratis.

Welke voorzieningen heb ik op de kampeerplaats?

Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom-, water-, riool- en digitale kabeltelevisie-aansluiting. Voor televisieontvangst dient uw TV wel over een zogenaamde DVB-T ontvanger te beschikken. Een Tentplaats is voorzien van 6 Ampère stroomaansluiting, een Family plaats heeft een 10 Ampère stroomaansluiting en een Family PLUS en Comfort PLUS plaats hebben een 16 Ampère stroomaansluiting.

Zijn honden toegestaan op de kampeerplaatsen?

Helaas, honden zijn niet toegestaan op de kampeerplaatsen. In onze bungalows zijn honden (maximaal 2) wel toegestaan.

Bungalows & Lodges

Zijn er lakenpakketten aanwezig in de bungalow of lodge?

Lakenpakketten kunt u reserveren bij uw boeking. Kosten hiervoor zijn € 16,50 per pakket. Handdoekpakketten kunt ook u reserveren bij uw boeking. De kosten hiervoor zijn € 13,50 per persoon.

Zijn er kinderstoeltjes of kinderbedjes beschikbaar?

U kunt een kinderstoel of kinderbedje (+matras) reserveren bij uw boeking. Kosten hiervoor zijn € 9,50 per stoel/kinderbedje.

Mag ik roken in de bungalow of lodge?

Nee, roken is in onze huuraccommodaties niet toegestaan.

Kan ik de auto bij de huuraccommodatie parkeren?

Auto's kunnen bij de bungalows en lodges geparkeerd worden. 

Hoe laat dient er in- en uitgecheckt te worden?

U kunt uw Bungalow/Lodge in vanaf 15:00 uur. Uitchecken is voor 10:00 uur.

Moet ik een borg betalen?

Ja, voor de Bungalows en Lodges geldt een borg van € 100,00 per huuraccommodatie. Deze borg voldoet u bij aankomst en wordt wanneer mogelijk op de dag van vertrek na een controle terug gegeven. In enkele gevallen is dit niet altijd mogelijk, wij storten de borg dan de eerstvolgende werkdag terug op uw rekening.

Is er tuinmeubilair aanwezig bij de bungalow/lodge?

Bij de bungalows/lodges is tuinmeubilair aanwezig, maar geen tuinkussens.

Waar moet ik op letten bij vertrek?

Bij vertrek dient de bungalow/lodge bezemschoon achter te worden gelaten. Het gehuurde linnengoed/handdoeken graag afhalen en in de hal leggen. Servies dient schoon en droog in de kasten te worden gezet, en de tuin dient hondenpoepvrij te zijn. Uw vuilniszak dient u gesloten in de vuilniscontainer te plaatsen.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn alleen toegestaan in onze 4, 6 en 8-peroons bungalows(maximaal 2 huisdieren per object). U betaalt hiervoor een toeslag van € 9,50 per hond, per nacht.

Jaarplaatsen

Ik wil mijn caravan verkopen, hoe doe ik dat?

Wanneer u uw caravan wilt verkopen dient u dit bij ons schriftelijk aan te vragen. Onze technische dienst controleert dan de caravan en maken hieruit een beslissing of deze nog verkocht mag worden of niet. Indien akkoord krijgt u hiervan schriftelijk bericht. U kunt er dan voor kiezen om de caravan zelf te verkopen of via een derde partij. Voor meer informatie betreffende verkoop kunt u bij onze receptiemedewerkers terecht.

Ik wil mijn caravan winterklaar maken, wie geef ik daartoe opdracht?

Firma Quality Time in Scharendijke maakt graag uw caravan winterklaar voor u.

Ik wil mijn caravan gaan verhuren of uitlenen aan vrienden/kennissen, kan dat?

Dit is zeker mogelijk. U kunt de caravan particulier verhuren of via een touroperator. Als u een huurder of logee heeft mailt u ons de gegevens van deze gasten door zodat wij hier een reservering van kunnen maken. Prijzen logés jaar –en seizoenplaatsen: 28-08-2023 t/m 01-04-2024 € 4,50 p.p.p.n., 01-04-2024 t/m 07-07-2024 € 5,00 p.p.p.n. 07-07-2024 t/m 04-09-2024 € 7,00 p.p.p.n., toeristenbelasting p.p.p.n.: € 1,83/€2,04 (laag/hoog seizoen, tarieven 2023-2024) De sleutel van uw caravan kunnen wij aan uw huurders/gasten overhandigen na schriftelijke opdracht.

Als ik mijn caravan verhuur, kan ik dan gebruik maken van jullie schoonmaakdienst?

Helaas, dit bieden wij nog niet aan.

Wat moet ik doen als ik een tuinhuisje wil plaatsen of iets anders wil aanpassen op mijn jaarplaats?

Eventuele wijzigingen aan uw jaarplaats dienen vooraf schriftelijk te worden aangevraagd, met daarbij een duidelijk situatieschets. Naar aanleiding hiervan beoordeelt onze technische dienst of aan alle eventuele voorschriften wordt voldaan.

Er komen vrienden bij ons op bezoek, kan dit en wat zijn de kosten.

Dit is uiteraard mogelijk. Wij rekenen per dag-bezoekende gast € 4,00. Parkeren van een auto is ook mogelijk tegen € 4,00 per dag. Let op: In het hoogseizoen is het niet altijd mogelijk om de auto op het park te parkeren. Wij raden mensen dan aan om de auto bij het transferium te parkeren en met het gratis busje naar de camping te komen.

Seizoensplaatsen

Bestaat de mogelijkheid om mijn caravan hier te stallen tijdens de winter?

Tijdens de winterperiode is het mogelijk om uw caravan op de camping te stallen. De kosten hiervan zijn € 165,00. De caravan wordt dan op onze parkeerplaats gestald.

Ik wil mijn caravan gaan verhuren of uitlenen aan vrienden/kennissen, kan dat?

Dit is zeker mogelijk. Als u een huurder of logee heeft mailt u ons de gegevens van deze gasten door zodat wij hier een reservering van kunnen maken. Prijzen logés jaar –en seizoenplaatsen: 28-08-2023 t/m 01-04-2024 € 4,50 p.p.p.n., 01-04-2024 t/m 07-07-2024 € 5,00 p.p.p.n. 07-07-2024 t/m 04-09-2024 € 7,00 p.p.p.n., toeristenbelasting p.p.p.n.: € 1,83/€2,04 (laag/hoog seizoen, tarieven 2023-2024) De sleutel van uw caravan kunnen wij aan uw huurders/gasten overhandigen na schriftelijke opdracht.

Er komen vrienden bij ons op bezoek, kan dit en wat zijn de kosten?

Dit is uiteraard mogelijk. Wij rekenen per dagbezoekende (>3 jaar) gast € 4,00. Parkeren van een auto is ook mogelijk tegen € 4,00 per dag. Let op: In het hoogseizoen is het niet altijd mogelijk om de auto op het park te parkeren. Wij raden mensen dan aan om de auto bij het transferium te parkeren en met het gratis busje naar de camping te komen.

Hoe zit het met douchen, moet ik hiervoor betalen?

Nee, douchen is gratis.

TOP