Een jaarplaats in Renesse, vlakbij het mooiste strand


Het hele jaar vakantie!

Uw eigen stukje Zeeland in het prachtige Renesse, nabij eindeloze natuur, duinen en natuurlijk het prachtige strand. Eindeloze dorpjes waar de tijd nog stil lijkt te staan, maar uiteraard ook de historische kernen van Zierikzee en Brouwershaven. Op uw eigen jaarplaats op Camping de Brem is het allemaal dichtbij. Maar ook culinair is Zeeland te ontdekken, geen provincie in Nederland heeft zoveel unieke gerechten; denk aan zeekraal, mosselen, lamsoor, prachtige oesters en nog veel meer. Ervaar de rust, ruimte en vrijheid dichtbij uw eigen huis!


Geen huisdieren toegestaan

Op de camping zijn honden niet toegestaan. Lees verder voor een dierenpension.


Lees Verder


Alles dichtbij:
Gratis vervoer!

Gratis met de bus naar strand of centrum. Lees verder voor meer informatie.


Lees Verder


Culinair
Zeeland

Ontdek culinair Zeeland in ons restaurant SMAEK. Lees verder voor meer informatie.


Lees Verder


Wifi of vast internet op uw Jaarplaats

Nieuw wifi netwerk!
Lees verder voor meer informatie.


Lees Verder

 

Uw eigen jaarplaats

Camping de Brem is het gehele jaar door geopend en heeft misschien nog een mooi plekje vrij. Een jaarplaats is voorzien van stroom-, water-, kabel tv- en rioolaansluiting zodat u optimaal kunt genieten van uw eigen stukje Zeeland. Voor het bekijken van eventueel vrije plaatsen bent u natuurlijk van harte welkom! Tijdens openingsuren van de receptie kunnen onze receptionistes u een plattegrond meegeven met de plaatsen indien deze beschikbaar zijn.

Uw eigen caravan kopen?

Een caravan kopen is geen lichte beslissing, er komen veel zaken bij kijken. Camping de Brem in Renesse werkt nauw samen met een echte specialist in caravan bemiddeling; De Stacaravan Makelaar

Meer informatie?


Tijdens openingsuren van de receptie staan onze receptionistes voor u klaar om u te informeren over eventuele vrije plaatsen of, wanneer u langskomt, u een plattegrond mee te geven waar de vrije plaatsen op aangegeven worden als we deze hebben. Klik direct hiernaast op de plattegrond zodat u alvast de indeling van ons park kunt bekijken.

Nederlands 2021