Camping De Brem

Gastronomie

 
Samen genieten!

 

Geniet van een vakantie op Camping de Brem, waar chef-kok Patrick Pascal Bos en sous-chef Serge Brondgeest de culinaire leiding hebben. Patrick, met een achtergrond in het hogere culinaire segment, en Serge, een bedreven bistrokok, laten de unieke Zeeuwse streekproducten schitteren in ons restaurant "Grôôt Café SMAEK".

Hier ontdek je lokale en klassieke gerechten die de smaak van Zeeland omarmen. Naast onze vaste menukaart bieden we wisselende "Specials" aan, gecreëerd op basis van seizoensgebonden en kakelvers aanbod uit de directe omgeving. Zo zijn onder andere de mosselen, Oosterscheldekreeft, Zeeuwse platte oesters en Lamsoor gebruikt door topchefs over de hele wereld. Proef de essentie van Zeeland in elk gerecht.

Voor een smakelijke afhaalervaring verwelkomen we je bij "THUUS" met huisgemaakte pizza's en meer. Stap binnen in een wereld van rust, ruimte en smaakvol genieten, waar we de unieke Zeeuwse culinaire tradities koesteren en delen met onze gewaardeerde gasten.

 
 

Ontdek onze overige faciliteiten..