Bel onze receptie

Selecteer de taal

brem bottom arc
TOGGLE_BAR

hero luchtfoto 768x576

kamperen camping tourcaravans caravan kampeerplaats tent vouwwagen bungalowtent voortent 260x260 home page

KAMPEREN VOOR
TOURCARAVANS
TENTPLAATSEN

Kijk hier voor de mogelijkheden. Nu ook met privé-sanitair!

Lees meer
kamperen camping tourcaravans caravan kampeerplaats tent vouwwagen bungalowtent voortent 260x260 home page

TE HUUR
RUIME
LUXE LODGES

Van eenvoudig en degelijk tot Superdeluxe kwaliteit!

Lees meer
kamperen camping tourcaravans caravan kampeerplaats tent vouwwagen bungalowtent voortent 260x260 home page

BUNGALOWS
VAKANTIEHUIZEN
PARKVILLA'S

Uw eigen huis in Renesse.
Voor 4 tot wel 8 personen!

Lees meer
kamperen camping tourcaravans caravan kampeerplaats tent vouwwagen bungalowtent voortent 260x260 home page

HOTELKAMERS
STUDIO'S
SUITES

Hotelkamers met eigen keuken en terras. Inclusief ontbijtbuffet!

Lees meer

Er zijn tientallen redenen om naar Renesse te gaan voor een Zeelandvakantie. Hieronder sommen we de belangrijkste argumenten op om jouw welverdiende rust en actieve ontspanning te beleven in Renesse.

1. Renesse heeft de meeste Zonuren

Het is een beetje afgezaagd maar echt waar; de meeste zonuren van Nederland worden al jaren in Zeeland gemeten. De zeewind zorgt voor het snel opentrekken van een eventueel wolkendek. Waar in het Oosten vaak de dikke bewolking blijft hangen, rijden onze gasten meer dan eens "de zon tegemoet".

2. Renesse heeft eindeloze stranden

Het getij en de stroming zorgt voor een aanwas van zand op de Noord-West zijde van de Zeeuwse eilanden en Goeree-Overflakkee. Door de stroming slijten de stranden aan de oostzijde van Renesse en tegen de Brouwersdam. Daar wordt dan ook regelmatig zand opgespoten waardoor de stranden daar niet of slecht bereikbaar zijn. Kies daarom altijd voor een Noord-West gelegen strand. Bij het Watergat vind je de breedste stranden voor ruimte en rust. Let wel goed op! Borden bij de duinovergang wijzen op het snel opkomend tij. Wanneer je daar loopt en dat niet in de gaten hebt kom je met natte voeten thuis.

3. Beleef de adembenemende natuur van Renesse

De natuur in Renesse-West is ongerept en op z'n minst bijzonder te noemen. Het duingebied wordt gekenmerkt door klassieke struwelen en bossen. Bijzonder is ook de Eendenkooi; een volledig gerestaureerde waterplas welke in de middeleeuwen gebruikt werd om wilde eenden te vangen. Rondom Camping de Brem vind je ook de Vroongronden. Een uitgestrekt gebied waar tegenwoordig koeien zorgen voor de begrazing. Herten en reeën worden dagelijks gezien door onze gasten. Met name in de vroege ochtend en tegen de schemering komen ze dichter bij de "bewoonde wereld". Zeehonden liggen bij laag water op de zandbanken te zonnen. Pak een verrekijker en je bent verzekerd van het spotten van tientallen zeehonden. Er wonen ook nog een paar kiekendieven in het bos naast de camping.

4. Gezelligheid en entertainment beleef je in Renesse

Ook na het bezoek aan het strand of bij wat minder strandweer is er voor ieder wat wils te doen op de camping en in Renesse. Aan het eind van de middag en het begin van de avond kun je flaneren in het gezellige centrum. In de weekenden en in het hoogseizoen is het centrum autovrij. De auto parkeer je gratis op het nabijgelegen Transferium. Er is een ruime keus aan pittoreske winkeltjes met leuke hebbedingetjes en de laatste (strand)mode. Op de ruime terrassen geniet je van de avondzon met een hapje en een drankje. ’s Avonds kun je een dansje wagen in een van de nachtclubs of lekker kletsen in de kroeg. Maar juist ook op de camping kun je uitstekend terecht voor een maaltijd waarvan de kwaliteit en smaak niet misstaan in een klasse restaurant. Laat je verbazen door onze chef! Regelmatig treden meer of minder bekende artiesten voor je op. Voor een leuke avond hoef je dus de camping niet eens af.

5. Kwaliteit in plaats van Kwantiteit

In de jaren 80 en 90 was Renesse een badplaats voor met name feestgangers. Vanaf de eeuw-wisseling is Renesse en zijn ondernemers meer en meer gaan investeren in kwaliteit. Onder meer door grotere campingplaatsen aan te bieden. Dit resulteert nu in een serieus aanbod van kwaliteit. Winkels en restaurants gaan steeds meer de richting op van een hotel-badplaats in plaats van een camping-badplaats. Camping de Brem biedt nu ook bijzondere hotelkamers en suites aan met complete verzorging. Onder de naam CampingHotel worden deze accommodaties aangeboden. Wees er snel bij; deze kamers zijn als eerste volgeboekt!

4 persoons Chalets huren in Renesse

Camping de Brem werkt hard aan de accommodaties van de toekomst. Duurzaamheid en gastcomfort zijn sleutelwoorden. Omdat we een kleinschalig familiebedrijf zijn is de ruimte beperkt. Om plaats te maken voor onze nieuwe Luxe Lodges met Hotelkamers en Hotelsuites zijn onze HuurChalets voor 4 personen helaas uit de verhuur. U kunt vanaf die datum dus geen 4 persoons chalets op de Brem in Renesse huren. Als alternatief beiden wij een verblijf in onze luxe familiestudio of familiesuite type Michiel voor 4 personen aan. Ook 2 ruime hotelkamers type Jules beiden alle mogelijkheden van een heerlijk verblijf in Renesse. Boek nu onze hotelkamers, familiesuites en studios online of neem contact op met onze receptionistes voor meer informatie.

TOP